Yhteystiedot

linja

Brita Kunelius-Määttä

KM, sairaanhoitaja (Amk), psykoterapeutti (Therapeia-säätiö), yksilö- ja perheterapeutti ET, työnohjaaja (STORY). Olen myös CWD- ohjaaja ja suorittanut psykoedukaatio- ja NPL- Practitioner -ohjaajakoulutukset sekä lukuisia muita täydennyskoulutuksia.

Minua kiinnostaa yksilön ja yhteisön välinen suhde – toiseuden teema, joka ilmenee vuorovaikutussuhteissamme. Oleminen itsessään on arvokasta ja riittävää – jokainen meistä on olemisessaan ainutlaatuinen itsensä. Itsestä vieraantuminen tuottaa jännitteitä omaan perusolemukseen – jännitteiden ymmärtäminen ja tiedostaminen taas tuottavat ”ilmavuutta”, kuten eräs viisas on vastaanotollani sanonut. Olemiseen liittyy vahvasti ympäristömme - systeeminen näkökulma, jossa muutos yhdessä kohdassa tuottaa muutoksen koko kokonaisuudessa.

Olen pohdinnoissani pyrkinyt jäsentämään tätä teemaa eri näkökulmista:

  • Dialogin mahdollisuus kasvatusajattelun ja psykoanalyyttisen ajattelun siltana - Martti Siiralan keskeisten käsitteiden näkökulmasta.
  • Being and experiential learning in a reciprocal learning process on the trail.
  • Kokonaisvaltainen kohtaaminen psykoterapiaprosessissa. Intersubjektiivinen maailma – eriytymätön ihmisenä oleminen. Therapeia koulutuskeskus.
  • Näkökulma johtajuudesta työnohjauksen silmin. Vuorovaikutusprosessien tutkimuskeskus.
  • The Family Association Promoting Mental Health from the perspective of family therapy Oulun yliopisto - Opeko.
  • Omaistyö. Omaiset mielenterveystyön tukena yhdistyksen työntekijöiden kokemuksia omaistyöstä ja sen merkityksestä psykiatrisessa hoitotyössä.

Näitä pohdintoja tulen avaamaan lisää blogiteksteissäni.

WP_20150405_15_44_35_Pro

Yhteydenotto

Vastaanottolleni voi tulla soittamalla ja varaamalla ajan. Ensimmäinen tapaaminen on ensikeskustelu, jossa kartoitetaan tarpeet ja sovitaan jatkotapaamiset. Voit ottaa yhteyttä seuraavin tiedoin puhelimitse tai sähköpostitse.

Käyntiosoite:
Terve Mieli tmi
Brita Kunelius-Määttä
Heinolan Vanhatie 43
15170 LAHTI

Puh. 040 820 1198
E-mail: tervemieli@tervemieli.fi

Yhteydenottolomake

Brita Kunelius-Määttä
Heinolan Vanhatie 43, 15170 Lahti
Puh. 040 820 1198
tervemieli@tervemieli.fi